Известната 38-годишна руска манекенка и тв водеща Алена Водонаева, дори по време на карантина, не седи бездействаща, а работи, участвайки във фотосесии.

Този път красавицата позира на фона на започващия залез, на който всички с удоволствие биха се възхитили, ако не бе визията на Алена.

Моделката е избрала пола и прозрачна дреха над нея. В този случай моделката се е оказала в опасна зона относно Instagram, понеже тя е без сутиен, а социалната мрежа не позволява да се разголва на фотографиите. Абонатите на Алена обаче никак не се смутиха от липсата на бельо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сдала тест на covid и на антитела. Все отрицательно. Антител, к сожалению, тоже нет. Поэтому в такси и общественных местах я продолжаю носить маску. Надоело до чертей, если честно. И вроде бы уже выработалась автоматическая привычка — брать с собой этот «намордник», но все это жутко неудобно, жарко, некрасиво. Когда откроют границы я пока не хочу никуда лететь из-за вируса. Бережённого, как мы знаем... Ладно хоть в Инстаграме без маски. Все красиво. Все, как и должно быть в Инстаграме ) Носите маску на улице? По-честному?

Публикация, споделена от Alena Vodonaeva (@alenavodonaeva) на

"Алена, ти си гореща!", Как ви се възхищавам, ти наистина си примерна и образцова, ти си перфектна!", написаха поклонниците.

Под снимката Алена Водонаева е разказала, че е преминала теста за коронавирус и антитела. И двата се оказали отрицателни. Алена се е оплакала на абонатите, че се е изморила да ходи с маска, но тя все още я носи и ще я носи, защото се грижи за здравето си и на това на тези около нея.

Вижте още горещи СНИМКИ на руската моделка и тв водеща: