Австралийка намери начин как да намери бившия си съпруг да страда, след като ѝ бил причинил голяма болка. Момичето се отказало от вредната храна, пристрастило се към спорта и сега се е превърнала в истинска моделка, а бившият ѝ си хапе лактите от яд. 

30-годишната Кристен Айсбет никога не е била слаба. Дори по време на подготовката за сватбата си момичето трудно успяло да си намери булченска рокля, в която да изглежда добре. 

А когато печатът вече бил в паспорта, теглото ѝ започнало отново да расте. Съпругът ѝ не бил готов за това и изоставил австралийската само две години след брака.

Теглото ѝ обаче продължавало да расте, което не било и учудващо. Момичето от стрес се тъпчело само с KFC.

Освен това, Кристен трябвало да потърси и помощта на психоаналитик, който обаче само ѝ предписал антидепресанти. Естествено, по-добре от тях на момичето не станало, а кантарът вече показвал над 95 килограма. 

"Постоянно се хранех в KFC, бях твърде изморена да говоря по време на работата си, която е агент за недвижими имоти. Постоянно у дома се хранех с пържено пуле, пържени картофи или лазаня. Привикнах към това да се чувствам вяла и изморена. И, внезапно оставяйки сама, бях измъчвана постоянно от тревожност", споделя Кристен.   


Тогава Кристен разбира: Трябва нещо да се промени. Момичето започва с промяна на хранителните си навици. Вместо бърза храна тя започнала да се храни само със здравословна такава, включваща зеленчуци, плодове и ориз. 

Също така на австралийката ѝ писнало да тъгува в самота, затова тя с приятелка се записала за женски спортен лагер, по време на който те развили нов афинитет към физическите натоварвания. 

Малко след това момичето започнало да тренира с личен треньор и за няколко месеца свалило 27 килограма. 

Айсбет обаче решила да не спира до тук. Тя продължила с правилното хранене и заниманията в залата. Сега, отслабвайки с още 12 килограма, момичето тежи 55 килограма. 

Освен това, красавицата работи като треньор и моделка на бански, а приятелите ѝ се шегуват, че бившият на Кристен си седи самотен и си хапе лактите от яд. 

Превод и редакция: БЛИЦ