През октомври след цяла година показване на чувства и любов, Селена Гомез ни изненада с раздялата си с The Weeknd. Певицата се върна при бившия си приятел Джъстин Бийбър и повече от месец отказваше да коментира тези новини.
За пръв път тя разкри малко повече около любовния си живот за списание "Билборд", цитирано от Elle.

"Аз съм на 25. Не на 18, 19 или 20. Оценявам хора, които наистина са ми повлияли. Просто,  преди някои неща се объркаха. Но това не означава, че вече другият не ни интересува и не ни е грижа за него", споделя Селена. Тя отговори на въпроса за причините за подновяването на отношенията си с Бийбър. "Повярвайте ми, хората надуват тази история много повече, отколкото всъщност трябва. Това е само моят живот. Мисля, че истинското определение за любовта излиза извън всякакви рамки ", добави Гомес.

По думите на Селена, с The Weeknd, с когото имаше връзка от началото на годината, успяват да се разделят като приятелите. "Горда съм, че има такова приятелство между мен и него. Наистина не съм преживявала нещо подобно в живота си. Ние приключихме връзката си като най-добри приятели и това е искрено. Все още ни е грижа един за друг", казва тя в интервюто.

Интересното е, че наскоро The Weeknd премахна от Instagram всичките си снимки със Селена и спря да следва профила й. 

Припомняме, че Селена и Джъстин се срещат, когато той е на 16 години, а тя на 18. Година по-късно двойката се разделя. Няколко пъти се опитват да възобновят взаимоотношенията си, но през 2015 г. обявиха решението, че окончателно не са заедно.