Любовната връзка с Джъстин Бийбър донесе на Селена Гомез много страдания. Но все пак изглежда, че звездата започва нова глава в живота си - надяваме се, с щастлив край. 27-годишната Селена Гомез е едно от най-популярните момичета в света. Нейните социални мрежи са следвани от около 200 милиона лоялни последователи, които винаги реагират на събития както в творчеството, така и в живота на красавицата.

Припомняме, че актрисата и певицата има сериозни здравословни проблеми. Гомез е диагностицирана с рядко имунно разстройство, заради което най-добрата й приятелка й дари бъбрека си. 

Освен това Селена прекарва много време в рехабилитация, опитвайки се да се възстанови от дългата и разочароваща връзка с Джъстин Бийбър.

По някакъв начин звездата дори призна, че се страхува да започне нови романс, защото миналият й опит е наистина разрушителен. И въпреки това Гомез се страхуваше, че няма да посмее да търси нова любов.

Познавайки целия този бекграунд, е невъзможно да не се зарадваме на информацията, че знаменитостта, изглежда, най-накрая не е сама!

И така, в социалните мрежи от няколко седмици се обсъжда връзката между Селена и 31-годишния баскетболист от Маями Хийт и олимпийски шампион Джими Бътлър. Е, можем само да се надяваме, че Селена е наистина щастлива до Джими!Малко смущаващ е фактът, че миналата година Бътлър стана баща за първи път и доскоро беше много щастлив до майката на дъщеря си, а след това буквално в един момент премина към Гомез.Превод: БЛИЦ