Камила де Мело от Пернамбуку, Бразилия, прекарала четири месеца в болница, получавайки инсулт след операция. Момичето било на границата между живота и смъртта. 


Но вместо подкрепа от близките тя се сблъскала с нови беди. Когато най-накрая тя била изписана и жената се върнала у дома, баща ѝ разказал, че съпругът ѝ и майка ѝ имат интимна връзка. 

Фото  Instagram / kamyllaa.melo

Докато момичето се борело за живота си, родителката ѝ съблазнила съпруга ѝ под предлога, че иска да помага за отглеждането на детето на двойката. 

Отношенията между тъща и зет обаче бързо преминали на друго ниво, пише noamazonaseassim.

Така прясно влюбеният мъж само два пъти посетил в реанимацията Камила, а майка ѝ въобще дори не си направила и труда да припари до болницата. 

Фото  Instagram / kamyllaa.melo

"В този период - заклевам се, че повече никога няма да я наричам майка - тя дошла у нас да помага на мъжа ми да се грижи за нашия четиригодишен син. Когато излязох от болницата и ѝ се обадих, за да ѝ кажа, че съм жива и да я питам, наистина ли тя излиза с мъжа ми, то получих следния отговор: "Да, ние сме заедно и сме много щастливи".

Не можах да повярвам на ушите си. Мъжът ми не отговаряше на позвъняванията ми, а след това ми прати съобщение с искане на развод", сподели Камила.  

Камилла де Мело с отцом и сыном. Фото  Instagram / kamyllaa.melo

По думите на бразилката, тя е израснала в нормално семейство. Баща ѝ и майка ѝ са били заедно 32 години. Но, докато Камила била тийнейджърка, майка ѝ постоянно се е опитвала да се конкурира с нея и постоянни била недоволна от своето дете. 

Сега за отглеждането на детето си Камила получава помощ от своя баща, който също се оказал измамен. 

Превод и редакция: БЛИЦ