Световното първенство стана причина за разпадането на брака между двама фенове, които са живели заедно повече от 14 години. Арсен и Лариса са фенове с история. Т се срещнали в спортен бар през 2002 година по време на Световната купа. Но нито тогава са съвпаднали футболните им симпатии, нито сега. Най-добрият голмайстор в историята на Барселона и национална гордост на Аржентина - Лионел Меси е идол на 40-годишния Арсен. Но 37-годишната Лариса е болна по неговия заклет противник - Кристиано Роналдо.

Причина за раздялата е победата на Аржентина в последния мач от груповата фаза преди класирането за четвърт финал. Мъжът бил толкова развълнуван от успеха на Меси и неговия отбор, което предизвикало подигравателна радост от страна на съпругата му. Според Арсен това преляло чашата. 

"От самото начало на първенството тя непрекъснато ме дразни с любимия ми играч, като изтъква, че играе лошо и дори не вкара важна дузпа в играта с исландците", разказва огорченият съпруг. 

В деня след мача челябинецът подал молба за развод в районната служба по вписванията. 

Въпреки това, в 1/4 финалите не минаха нито Аржентина, нито Португалия и може да се каже, че самата съдба дава на страстните фенове шанс за помирение.

Превод: БЛИЦ