Все повече се спекулира, че Шакира може би има нов мъж в живота си и планира да се премести в Маями съвсем скоро, за да бъде по-близо до него, съобщи „Мирър“, цитиран от БГНЕС. 

Твърди се, че колумбийската певица и авторка на песни се мести броени дни, след като е подписала споразумение за попечителство на детето с бившия Жерар Пике.

Този уикенд футболистът най-накрая проговори за края на 11-годишната им връзка и заяви, че е напълно съсредоточен върху задълженията си като баща.

Първоначално се разбра, че Шакира иска да напусне Барселона заедно със синовете си Милан, на десет години, и Саша, на осем години, през юни в края на учебната година.

Испанският новинарски сайт "OK Diario" твърди, че 46-годишната майка на две деца може да има още една причина да ускори преместването си в Маями - "тайнствен мъж".

Твърди се, че двамата са се запознали преди няколко месеца, преди тя да напише последната си песен, насочена срещу Пике и новата му приятелка Клара Чиа.

Тръпката е навсякъде с efbet.com

През уикенда "OK Diario" съобщи: "Изглежда, че колумбийската певица може да е намерила нова илюзия в лицето на мистериозен мъж, с когото очевидно се е запознала в Маями и с когото поддържа контакт от четири месеца." Сайтът не предлага повече подробности, освен че мистериозният мъж не е бившият й пламък Антонио де ла Руа, с когото тя се срещаше преди да срещне Пике на Световното първенство по футбол през 2010 г.

Испанската журналистка Лаура Фа заяви по-рано този месец, че изпълнителката иска да напусне града до няколко седмици. Тя е един от двамата журналисти, които редовно отразяват живота на майката на две деца за каталунския вестник “El Periodico“.

На 1 април тя иска да напусне Барселона заедно с децата си, след като първоначалните съобщения гласяха, че това ще се случи в края на учебната година през юни.

Това се случи преди майка ѝ Нидия Рипол да бъде хоспитализирана в каталунската столица, след като в крака ѝ беше открит кръвен съсирек. Влошеното здравословно състояние на 91-годишния ѝ баща Уилям Мубарак първоначално беше посочено като основна причина тя да се откаже от плановете си да се премести в Маями в началото на годината.

Двойката потвърди през ноември, че е постигнала споразумение след продължителни преговори, които завършиха с маратонска 12-часова среща с адвокатите им.

През следващия месец те подписаха споразумението в съда в Барселона. Като част от споразумението пенсионираният футболист Пике, който в момента се среща с 23-годишната каталунска красавица Клара Чиа, ще прекарва ваканциите с децата си.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук