Дъщерята на американските актьори Брус Уилис и Деми Мур Скаут Уилис публикува снимка топлес. Съответната снимка се появи в нейния профил в Instagram.

Във видеоклип, публикуван в мрежата, тя седи на фона на природата с гръб към камерата в жълти плувки. Снимката показва, че на момичето липсва горната част на банския, а слънцезащитният крем е обилно нанесен на гърба. "Днес е последният ден, когато съм на 29 години", подписа тя в поста.

Читателите на Daily Mail започнаха да критикуват външния вид на момичето. „Скоро ще станеш на 30 години, порасти и спри да публикуваш такива снимки“, „Ти безчестиш известните си родители“, „Тя има много широк гръб, гените на Брус Уилис се виждат веднага“, „Какво правиш? Намери си работа или се ожени “,„ Ужасно тяло “, написаха те.

По-рано през юли 58-годишната Деми Мур и дъщерите й се снимаха в реклама за бански костюми. На снимка, публикувана в мрежата, звездата позира в черен бански от цял ​​цвят, лежаща до дъщерите си: 32-годишните Румър, Скаут и Таула. Момичетата позират в едни и същи бели, сиви и червени бански костюми. В надпис към изданието Мур отбеляза, че кампанията е посветена на любовта към близките.

Превод: БЛИЦ