Виктория Бекъм е модна икона от почти три десетилетия, но има един човек, който не е фен на нейните избори на облекло, пише ЕТ.

В интервю дизайнерката сподели, че наскоро получила критика за облеклото си от 10-годишната си дъщеря Харпър, за нещо, което носила, когато била със Спайс Гърлс (Spice Girls).

Докато обсъждаха как подиграването с тялото е истински проблем в социалните мрежи, Виктория сподели, че единствената й дъщеря с Дейвид все още не е в тях, но я притеснява колко лоши могат да бъдат хората. 

Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com

„Харпър не е в социалните мрежи, така че все още не трябва да се тревожим за това“, обясни тя. 

„Но като виждам колко жестоки могат да бъдат хората, да, това наистина ме безпокои. Тя е на тази възраст, в която тялото й ще започне да се променя, но ние общуваме много като семейство и тя се обгражда с мили приятели. Но е доста ужасяващо, не мога да лъжа“, каза още дизайнерката. 

Когато  разкри, че щерка й е грим гуру, разказа и за момента, в който детето е критикувало нейния стил на обличане. 

„Тя не е от тези деца, които излизат с гримирано лице и изрязано горнище“, отбелязва Виктория.

„Тя всъщност ми каза наскоро: „Мамо, видях някои твои снимки, когато си била в Spice Girls и твоите поли са били неприемливи. Просто са твърде къси“, разказа Виктория Бекъм. 

Дейвид бързо се съгласил с дъщеря си. „Тогава Дейвид каза: „Абсолютно, Харпър! Те наистина бяха“. Тя беше леко отвратена от това колко къси бяха полите“, разкара Виктория. 

Тогава тя попитала дъщеря си дали никога няма да носи такива поли, а щерката й отвърнала категорично: „Абсолютно не“.