18-годишно момиче загина в Полша, след като инструкторът й я заряза секунди преди влак да премаже колата, в която са се возили. Тя била зад волана на Suzuki Baleno за своя шофьорски изпит. Камера е заснела инцидента.

Трагедията се разиграва в град Заскала в южната част на Полша. Кандидат-шофьорката Ангелика пресича жп прелез, но в този момент двигателят на инструкторския автомобил загасва. Тя се опитва да стартира отново, но не успява. В този момент инструкторът излиза от колата, а секунда след това влакът я връхлита. Случката е заснета от камера и има много свидетели. Те съобщават, че момичето е било все още живо след инцидента, а инструкторът е стоял отстрани и не е направил нищо.

Притекли се на помощ свидетели казват, че са поискали от него да даде аптечката от колата, за да окажат първа помощ на Ангелика, но той не я е намерил.
От разследването става ясно, че машинистът на влака е сигнализирал от далеч за приближаването си, което повдига въпроса защо инструкторът не е направил нещо, за да спре преминаването на прелеза или да помогне след това на изпитваното за правоуправление момиче.