Полицията във Флоренция арестува две жени на 39 и 36 години, както и 40-годишен мъж, с обвинението, че били станали родители на две момиченца с единствената цел да ги изнасилват. Те са уличени и в това, че са снимали половите си извращения с невръстните дечица и след това да разпращат видеоматериалите чрез „Телеграм“ и „Уатсап“ на педофили в Италия и чужбина. Това съобщава в. Монитор.


Предстои тримата извратеняци ще бъдат съдени за сексуално насилване на малолетни с утежняващи вината обстоятелства и за притежание и разпространение на порно-педофилски материали.

Според събраните от прокуратурата в града на Ренесанса доказателства, двете задържани жени заченали съвсем доброволно с момиченцата, за да могат след това да удовлетворяват с тях перверзните си сексуални фантазии.

Така например по-малкото момиченце, родено през 2016 г.,  било изнасилено от таткото още на годинка, а майката снимала с телефона си уродливия полов акт. Сцената се повторила поне още три пъти до 2018 г., като бащата разпращал акуратно направените записи на куп познати и непознати педофили, за да им се радват.

Същото се случвало многократно и с другото момиченце, което сега е на десетина години и майка му вече дори го била предлагала на други мъже и жени – педофили. Нещо повече, родителката на първото момиченце карала баща му по телефона да направел дете на новата си приятелка, за да блудстват с него всички заедно.

„Интересното е, че парите въобще не са мотивът за тези пъклени действия и разумно обяснения за тях няма!“, заяви полицейската шефка от Флоренция Барбара Страпато. 

Според нея тримата арестувани перверзници са добре осигурени материално и само майката на по-голямото момиченце била получила от върли педофили някой и друг запис с мизерни суми за получените от тях порно-записи. Таткото и другата майка въобще не отваряли дума за пари, а се радвали единствено и то много на харесванията на подсъдните им действия. 

Полицейската началничка уведоми представителите на медиите, че сега двете деца се намират далеч от болните от нечовешки страсти родители и в ръцете на сигурни и грижовни приемни родители.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!