Когато през октомври миналата година излязъл от затвора, 55-годишният македонец Байрам Велиоски се върнал в родното си село Лисичани. Там, в пристройка на джамията, в която живеел със съпругата и децата си, няколко пъти изнасилил дъщеря си, която тогава била на 24 години.
Скандалното в случая е, че той лежал в затвора именно за изнасилване на същата тази дъщеря, която тогава била на 16 години. 
В момента Велиоски е в ареста в Кичево. 
Изродът изнасилил дъщеря си за пръв път през 2008 г., когато освен това я забременил. В училището й забелязали бременността и сигнализирали властите, след което момичето било отведено в дом в Битоля.

Баща й бил вкаран в затвора за 8 години. Докато той бил на топло, жена му се грижила за двете дъщери и сина. Момичето, което Байрам изнасилвал, се върнало в семейството и продължило да ходи на училище, с него работили социалните служби.

Когато през октомври миналата година излезнал от затвора, Велиоски се върнал в селото си и заживял със семейството си в джамията. Тям на няколко пъти отново изнасилил дъщеря си.

Тя от страх не казала нищо, докато майка й отново не забелязала, че е бременна за втори път. Тогава тя се обадила на социалните, след което полиция арестувала изрода.

Превод: БЛИЦ