Жена от Великобритания е станала модел в сайт за възрастни. Тя разказва как необичайните и нееротични желания на неин фен са й помогнали да натрупа състояние.

Дамата печели много пари от молбите на почитатели да прави най-обикновени неща.

Bambi Love, както е псевдонимът на девойката, създава съдържание за сайт за възрастни от 2020 година – точно когато е избухнала пандамията от коронавирус.

Преди това прехраната си тя изкарвала като администратор, но заради пандемията била изпратена в дълъг отпуск. Заплатата й на тази позиция била едва 550 паунда (1200 лева). С новата й работа обаче Bambi си докарва доста по-значителни месечни приходи в размер на 17 хиляди паунда (38 000 лева).

Най-голямата част от парите тя печели не от еротични клипове, а от вършенето на съвсем ежедневни дейности, за които настояват нейните почитатели.

Ще ви дадем и пример. Красавицата получила цели 60 паунда за видео, в което си мие зъбите, 100 паунда за друго, в което реже хляб. Прости дейности като чистене и миене на съдове също се радват на голяма популярност.

Благодарение на тази си работа моделката вече е направила и вноска за собствена къща. Тя подчертава, че дейността й дори не е на цял работен ден.

Bambi има хиляди последователи в социалните мрежи и там споделя, че е отворена към всякакви идеи.

„Често ме карат да върша нормални домакински задължения, например да чистя с прахосмукачка. Понякога искат да съм по бельо и униформа на прислужница, друг път пък държат да съм си напълно облечена. Случва се и да отказвам, ако някоя молба ми се струва прекалено странна“, казва Bambi и добавя:

„Например един човек ме накара да му изпратя видео как си режа роклите. Друг искаше да си боядисам косата в синьо и да си сложа боровинков костюм, в който да танцувам за него. Един път ме помолиха да се изкъпя с боб от консерва в доматен сос“, каза тя.

Девойката създава съдържание за възрастни като хоби. Тя е решила да запази работата си като администратор през делничните дни. Освен това красавицата е щастливо омъжена и признава, че съпругът й подкрепя новото й занимание и дори понякога участва във видеата й.

Превод и редакция БЛИЦ

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук