Когато милиардерът и новоизбран президент на САЩ Доналд Тръмп беше водещ на популярното американско предаване „Стажантът", той елиминираше участници с превърналата се вече култова реплика „Уволнен си!".

След като магнатът бе избран за президент овакантеният пост в предаването заема не кой да е, а бившият губернатор на Калифорния и екшън герой Арнолд Шварценегер. Той обаче променя репликата на Тръмп. Тя вече е: „Ти си терминиран!" (You're Terminated!), заигравайки се с емблематичния филм с негово участие „Терминатор", пише БГНЕС.

Шварценегер направи сефтето на новата реплика в първия епизод на предаването, в което участници този път са известни личности.


„Първият път не беше лесно. Но вече знаете репликата и звездите знаят какво да очакват. Поемете риск, спечелете всичко", написа в „Туитър" Шварценегер.

Новият осми сезон на „Стажантът" събира на едно място известни личности като певеца Бой Джордж и боксьора Лайла Али. Те трябва да изпълняват бизнес предизвикателства, чийто успех ще бъде оценяван от Шварценегер.

Макар и вече да не е водещ, Тръмп остава изпълнителен продуцент на предаването, а името му ще бъде изписвано във финалните надписи. Все още не е известно дали новият стопанин на Белия дом ще получава хонорари за излъчените епизоди.