Топ модел най-вероятно е бил на борда на "Еърбъс А 320", който се разби в Пакистан, а при катастрофата загинаха 107 души, пише "Дейли Стар".

Смята се, че пакистанската манекенка Зара Абид, която има повече от 80 000 последователи в Instagram, е била на борда на самолета, а семейството й сега отчаяно се опитва да разбере какво се е случило с нея.

Въпреки че кметът на Карачи потвърди от мястото на катастрофата, че всичките 107 души на борда са загинали, Пакистанската служба за гражданска авиация заяви, че двама души са оцелели след катастрофата. Не е ясно дали тези оцелели са били в къщите, в които се е разбил самолетът.


Братът на манекенката е посетил на мястото на инцидента, но не могъл да я намери. Сега той я търси в болницата.

Социалните медии са пълни със скръбни съобщения за Зара Абид след катастрофата, но някои фенове твърдят, че тя е сред оцелелите.
 Един потребител написа: "Модната индустрия загуби Зара Абид при самолетната катастрофа днес. Тя бе прекрасно момиче, трудолюбиво и професионално. Нека душата й да намери покой - толкова много хора изгубиха своите близки днес, нека Аллах да се смили над всички".

Друг каза: „За съжаление според новините, Зара Абид не е оцеляла при катастрофата. Това е голяма загуба".

Редица други потребители обаче написаха в Туитър, че Зара е "сред оцелелите".


"В момента имаме становището, че няма да има оцелели в самолетната катастрофа, но това не е потвърдено", каза кметът на града Уасим Ахтар по телефона от мястото на катастрофата.

Припомняме, че самолетът излетя от международното летище "Алама Икбал" в Лахор и след повреда в двигателя се разби в квартал в "Карачи".

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!