Новината, че певицата и актриса Майки Сайръс се е разделила със съпруга си Лиъм Хемсуърт разтресе холивудските светски среди. Двамата са женени от едва 7 месеца, съобщава „Дейли Мейл“.
 

След изявлението на Майки пред сп. „Пийпъл“ дойде и официално съобщение от двойката: „Лиъм и Майли са се съгласили да се разделят  за момента. Постоянно развиващи се, променящи се като партньори и личности, те решиха, че така е най-добре, докато и двамата се фокусират върху себе си и кариерите си.
 
Те си остават отдадени родители на всичките животни, които имат заедно и се грижат за тях с любов докато са разделени. Молим да уважавате случващото се и личното им пространство“.
 
В същото време Майли беше щракната на езерото Комо в Италия със своя приятелка – Кейтлин Картър, която също се раздели с мъжа си – Броуди Дженър.
 


Двете бяха заедно на яхта по бански и без да се стесняват кой може да ги види се разцелуваха страстно.
 


Майли никога не е криела, че си пада и по мъже и по жени. Наскоро тя заяви, че „ѝ е писнало от мъжете“ и припомни, че не е загубила интереса си към жените, въпреки сватбата си един от най-сексапилните холивудски актьори.
 
Миналия месец тя призна, че вижда брака си като „объркващ, сложен и съвременен“. По-рано пък заяви, че не смята в скоро време да ражда деца, заради климатичните промени и „света, в който живеем“, но мнозина заподозряха, че зад това може да се крие друг проблем.
 
През юли атлетичният Лиъм беше засечен да се разхожда сам из Лос Анджелис с мрачна физиономия и без брачна халка. Миналата седмица той беше в Австралия при брат си Крис Хемсуърт – по-известен като бог Тор от поредицата филми по комикси на „Марвел“.
 


Лиъм все още не е коментирал раздялата.
 
Двамата се запознават преди 10 години по време на снимките на тийнейджърски филм и започват връзка. Тя, обаче, е изключително бурна, с постоянни раздели и събирания. Въпреки това, след като по Коледа миналата година пожар изпепели дома им в Лос Анджелис, те се венчаха тайно в Тенеси.
 
В Инстаграм Майли също пусна своя снимка без сватбена халка.
 

 
Превод и редакция: БЛИЦ