Брутален баща метна детето си по стълбите от над 2 м височина за назидание, че искала да бута количката в супермаркета. 6-годишното момиченце падна по гръб на тротоара пред магазин в украинския град Вараш безпомощно, шокирано и унизено. После стана и боязливо изкачи стълбите, но не посмя да влезе вътре. Бащата въобще не се трогна, а влезе обратно в магазина да пазарува.
 

Видеото, пуснато във Фейсбук от служителите на супермаркета, предизвика вълна от възмущение в града и в цяла Украйна.
 
Бащата бързо бе разпознат като някой си Артьом. 46-годишният мъж, баща на 4 деца, се оправда, че искал да вразуми дъщеря си, която се карала с 3-годишното си братче кой да бута количката в магазина. Това силно изнервило таткото. "Хванах я за ръка, исках да я изведа навън, а стана така, че тя сама падна", бе обяснението му. "Нищо й няма, добре е, видяхте, че сама си стана".
 
Според майката на нервака Артьом той бил прекалено нервен и напрегнат, защото се налагало сам да се грижи за четирите си деца - трима сина и 6-годишната Анжелика, тъй като съпругата му била в болница. Тя разбрала за неочакваната и нежелана популярност на семейството й от интернет. 
 
Срещу мъжа й е повдигнато обвинение за умишлен побой, за което го грозят изправителен труд за една година, полагане на обществен труд до 200 часа или глоба от 850 гривена (малко над 28 евро).
 
Анжелина, която при падането получи ожулване, ще бъде подложена на обстоен преглед за евентуални мозъчни травми.