24-годишната певица е била в шестия месец на бременността, затова преди началото на концерта тя помолила на сцената да бъде оставен стол.

На хода на тържествена церемония в Пакистан бе поканена да пее 24-годишната певица Симона Самун, която е била бременнав шестия месец. Момичето въпреки това с удоволствие се съгласило да забавлява гостите.  

Фото: Mirror

 

Преди началото на представлението си Симона Самун помолила да пее седната, защото ѝ е било трудно да стои права. Организаторите изпълнили молбата ѝ. Зрителите обаче били възмутени от постъпката на певицата и настоявали тя да пее права.  

Момичето няколко пъти отказвало, но в един момент до сцената се приближили трима мъже и започнали да ѝ подмятат пари. В крайна сметка момичето решило да стане, но няколко минути по-късно се чуло свистенето на куршум. Самун била откарана по спешност в болница, където по-късно тя починала от получените рани.  "Симона отказа да стане, защото беше бременна в шестия месец. Беше ѝ тежко. Зрителите бяха възмутени, затова я застреляха", каза мъжът ѝ.  

Заподозряният в убийството е мъж на име Тарик Джата. Съпругът на Симона настоява убиецът да бъде съден за двойно убийство - на съпругата му и на нероденото им дете. 

Превод и редакция: БЛИЦ