В мрежата започнаха да се разпространяват откровени кадри със Селена Гомес и феновете смятат, че нейна приятелката може да ги е публикувала.

На един от кадрите певицата си почива топлес до басейна. Тя се усмихва и не мисли да се срамува. В друго видео Селена лежи в леглото с хореографктка и нейна приятелка Ана Колинс и покрива гърдите си с ръце.
 

Въз основа на факта, че един от клиповете е заснет от Анна, някои от феновете са сигурни, че именно тя е виновна за това, че пикантните видеоклипове станаха широко достъпни. Под публикациите на Колинс в Instagram феновете на певицата оставят гневни коментари с въпроса защо е заснела Селена, когато е гола и настояват момичето незабавно да премахне всички снимки и видеоклипове, които има със звездата.Някои фенове обаче предполагат, че кадрите са попаднали в мрежата без знанието на Анна. Възможно е хакери да са хакнали нейния iCloud. Но не всички са съгласни с тази гледна точка.

Но докато някои фенове на Селена изразходват енергията си за омраза, други правят всичко възможно никой да не намери откровените кадри на техния идол. Те атакуваха Twitter и други социални медии с публикации като „гола Селена Гомес“ и „Пресни снимки на голата Селена Гомес“. Разбира се, вместо еротика, има най-обикновени, "напълно облечени" снимки на звездата.

Превод: БЛИЦ