Винаги сме смятали църквата като олтар за преклонение и смирение, но се оказва, че зад нея има и доста по-интересни истории. Бяхме впечатлени от италиански проповедник, който организирал оргии и дори предлагал любовници на миряните. Отец Андреа Контин се разследва от полицията, след като моралът му успял да стигне до Китай.
Властите са открили разнообразие от сексиграчки, както и клипове на оргии, проведени в района на църквата. 48-годишният мъж дори прикривал сериозна порноколекция в дома си, върху която са поставени имената на различни папи. Ако това не е достатъчно, отецът е водил своите половинки в популярния курорт за суингъри Cap d`Adge, позициониран на френския бряг.

Оплакванията започнали още през миналата година, но църквата не намесила полицията, защото настоявала да проведе свое собствено изследване. Гражданите също така забелязвали и много жени, които да навестяват духовника в по-голямата му част от свободното време. Все още няма издадена присъда, защото властите се опитват да установят размерите на щетата. Непристойното поведение не е непознато за църквата, но това определено е с космически размери. 

Източник: Men.bg