Порно звезда, която в момента работи в благотворителен магазин, е хваната да продава „секс сесии“ на работното си място в Дидсбъри – предградие на Манчестър.
 

Бившата актриса от филми за възрастни Кат Лий – чието истинско име е Зайна Илъмор, е хваната да забавлява клиенти по време на смените си в магазина, който е част от голяма верига.
 

32-годишната компаньонка е забелязана да вкарва търсещи забавление мъже за „едно бързо за 40 паунда“ и то от шефовете си.
 
Зайна била уверила на началниците, че вече е напуснала секс индустрията, когато я наели да върши работата на доброволец в магазина.
 
Въпреки това, обаче, тя тайно промотирала „едно бързо“ с намаление за 40 паунда в магазина. Пускала клиенти през задната врата докато шефовете са в почивка или са заети с други неща, пише „Дейли Стар“.
 

Тя била засечена да посреща един от клиентите си в задната част на магазина, където се целували и прегръщали преди да влязат вътре. След 15 минути същият мъж отново излязъл навън.
 
В съобщение пък тя казала на клиент: „Ще те чакам при задната врата и ще те пусна до стаята на персонала. Няколко пъти съм го правила там, толкова е лесно“.
 


Предполага се, че „продавачката“ е спала с десетки клиенти в магазина откакто започнала работа преди две години.
 
В миналото Зайна е намирала какви ли не съмнителни начини да си изкарва прехраната. Твърди, че по едно време изкарвала по 15 000 паунда на месец от мръсно бельо.
 
Преди години срещу нея започнало разследване за това, че предлагала секс на задната седалка на такси за 150 паунда. Хваната е да се продава за секс на пациенти в болници, които си я поръчвали по интернет.
 
Тя е споделяла, че многократно се е опитвала да напусне секс индустрията, но ѝ и е трудно да си намери прилична професия заради миналото си.
 
Превод и редакция: БЛИЦ