Съпругът на фолк певицата Йелена Карлеуша, футболистът Душко Тошич, планира да наеме частен детектив, който да следи постоянно жена му, след като се воявиха порнографски кадри на съпругата с неговия колега Огнен Вранеш, направени през последните две години, докато той играл футбол в Турция и Китай."Не вярвам нито дума за аферата от това, което казва Йелена", казва Душко Тошич. Той е наясно, че скандалът с порно скандала не е част от журналистическото въображение, но се въздържа от вземане на решение за развод. Тошич реши да наеме детективи да гледат и да докладват всеки ден за движението и комуникациите на съпругата му. Душко е намерил хора от най-добрите детективска агенция в Белград. Когато от агенцията чули, че ще бъде техен клиент, те веднага приели предложението, казва източник от сръбските медии, и продължава:

"Йелена обеща да се промени и, че няма да допусне нищо и никой в ​​бъдеще да застраши брака им. Той й казал, че запапред трябва да внимава на всяка крачка и, че най-добрият й вариант е да се посвети изключително на децата, работата и да прекарва по-малко време далеч от дома ”, казва източникът.
Но въпросът е доколко личност като Йелена Карлеуша, която живее чрез провокации, голота и скандали, може изобщо да изпълни тези нови очаквания на съпруга си.

Превод: БЛИЦ