Най-голямата сръбска звезда в момента Йелена Карлеуша изглеждаше нервна и мрачна на първото популярно местно шоу наречено Grand Stars , пише vistina.com.
Гранддамата на сръбската попфолк музика не е никак на кеф след избухването на аферата й с футболиста Огнен Вранеш. Тя пристигнала на шоуто разстроена и неспокойна, и това оказа значително влияние върху останалите членове на журито и състезателите.

Още по-зле станало, когато камерите били включени, а  певицата била виждана от всички мрачна и депресирана.

"Наистина съм много нервна и не искам да коментирам кандидатите си", каза Йелена по време на шоуто.

Настроението на Карлеуша рязко се промени след кратка пауза, инициирана от продуцента Саша Попович, който направи сериозен разговор с нея, изказвайки повече от категорично своето отношение.

"Саша открито каза на Карлауша как са нещата. Работата не трябва да стои над всичко, което се случва, още повече за предаване, което е популярно от десетилетия. Може да е малко грубо, но трябва да е  така. Той каза: „Разбирам, Йелена, това, през което минаваш, но това не може да продължава. Или се стегни и да действаме така, както трябва, или да  прекъснем сътрудничеството ни, ”казва източникът, добавяйки:

" Тя се притесни и обеща, че ще си вземе поука, а само след минути запис показа, че те наистина е схванала предупреждението."
Карлеуша, която в момента е най-популярната певица в западната ни съседка, беше уловена да изневерява на мъжа си с босненския футболист, а отгоре на всичко бяха разпространени и порно клипове с нея.

Превод: БЛИЦ