Камерата за наблюдение е запечатала непознато същество в "Санта Фе", Аржентина. Според местните жители, същата вечер, когато е направен записът, чудовището е направило кърваво пиршество с кучета, пише The Express. 

Предполага се, че създанието е разкъсало питбул и немска овчарка. 

Видеото с чудовището бе разпространено в мрежата. Потребителите сравняват създанието с митичния Чупакабра - вампир, който пие кръв от кози. 

Други са сигурни: записът е доказателство, че върколакът се скита по улиците на Аржентина. Един потребител предполага, че създанието е прокълнат мъж, превърнат в демон-куче. 
 


Припомняме, че това е ново съобщение нападение на митичното същество. Както БЛИЦ писа огромният звяр напада друго куче по време на разходка в гората. На видеото се вижда още ожесточената борба между животните.

Въпреки това, повечето потребители отбелязват, че видеото е манипулирано. Точно същото изображение може да бъде намерено на уебсайта за Хари Потър. Там по същия начин е изобразен върколакът. А информацията за "кървавото клане на кучета" не беше потвърдена.Превод: БЛИЦ