Трима стриптийзьори разкриха шокиращи детайли от работата си, пише The Sun.29-годишният Хавиер Маркъм, който танцува стриптийз от пет години, се оплака, че по време на негово шоу жените често отпускат ръце и го пипат за интимните места. „Мъж веднага би получил шамар от жена за подобно нещо“, подчертава той.

Според него често се случва така, че клиентките агресивно го хващат за пениса и му облизвали врата, което изглеждало твърде интимно и странно. „Много момичета имат много дълги нокти, които не се притесняват да изпробват на мъжкия си гръб“, казва Маркъм. „Понякога ми се струва, че виждат в нас само набор от мускули, с които могат да правят всичко.“30-годишният му колега Питър потвърждава, че жените понякога забравят, че пред тях са живи хора. Той си припомня как един ден клиентка се качила на сцената и хванала гениталиите му с ноктите си. "Потече ми кръв", казва той. "По това време се срещах с момиче и ми беше трудно да й обясня всичко това."

Маркъм добавя, че жените често се борят за вниманието му: „Когато танцувам пред жени, по правило аз съм на сцената сам. Понякога те викат: „Можем да излезем и аз ще ти покажа нещо, за което дори не си мечтал“. Според него най-често той получава подобни предложения на кокошки партита - както от майката и шаферките, така и от самата булка.Питър също вярва, че моминските партита са най-лошите събития, на които му се е налагало да се представя. "Те винаги са обсебени от секса", обяснява мъжът. Веднъж, според него, младоженката му изпращала съобщения от сексуален характер на медения си месец и веднага щом тя се върнала в родината си, правили секс.„Разбира се, това не ме оправдава. Но от думите ми можете да получите ясна картина как клиентките могат да се държат, независимо от обстоятелствата “, казва Питър. Келвин Валентайн, който е на 25 години и работи като стриптизьор година и половина, отбеляза, че също е бил драскан и веднъж заливан с алкохол.Валентайн твърди, че жените се държат по-зле в началото и края на месеца - в дните, когато им се плаща. Той обаче признава, че като цяло му е приятно да работи като стриптизьор. „Няма да лъжа, кой мъж ще откаже да позволи на една жена да извика името му и да предложи да прави секс?“, заключва той.

Превод: БЛИЦ