Новозеландска стриптийзьорка се отказа от еротичните танци и се зае с вещерство. Сега 31-годишната Шейни Мари помага на хората и ги учи на заклинания, които да засилят сексуалността им, пише The Sun.
Докато била стриптийзьорка, Шейни усещала, че клиентите й не знаят как да установят силни сексуални отношения и решила да им помогне.
 

„Работейки като стриптийзьорка, забелязах, че мъжете се нуждаят от по-дълбоки сексуални отношения, но нямат към кого да се обърнат", разказва Шейни.Сега младата вещица може да се похвали със стотици клиенти, голяма част от които са представители на силния пол. При нея идват и двойки, които са заедно от дълго време.Тя е убедена, че само природните сили помагат за разкриване на сексуалността. И точно към тях се обръща за помощ.
Младата жена учи клиентите си на магически ритуали и молитви. Освен това чете и специални заклинания, които трябва да усилят оргазма им.Бившата стриптийзьорка разказва, че необичайните й способности помагат на хората да се справят с депресиите и травмите.
„Един от клиентите ми беше с тежка депресия.  Той ми каза, че след шест сеанса при мен се е почувствал много по-добре, отколкото след няколко години психотерапия”, добавя тя.В момента Шейни Мари работи и практикува в Мелбърн, но смята да не се ограничава само до пределите на Австралия. Тя е уверена, че европейците също се нуждаят от помощта й и смята да помогне на всички страдащи. 

Превод: БЛИЦ