Президентът на САЩ се омъжи за Мелания Кнаус в събота, на 22 януари 2005 г., шест години след разпадането на брака с втората му съпруга Марла Марпълс. С първата си съпруга Ивана Тръмп той се разведе през 1992 г. На сватбения ден на Тръмп и Мелания уаствали над 350 гости, две много скъпи булчински рокли и цял куп драма, пише Mirror.
Eдна от снимките, погледната днес, изглежда скандално, дори меко казано. На нея Тръмп и Мелания весело се смеят заедно с не кого да е, а с Бил и Хилари Клинтън.

Те не бяха единствените звезди, на които беше дадена сватбена покана. Сред другите гости бяха Симон Кауъл, Хайди Клум, Арнолд Шварценегер, бившият кмет на Ню Йорк Руди Джулиани и Кели Рипа, както и рапъра Пи Диди , Ъшер, Кейт Лий Гифорд, баскетболния ас Шакил О'Нийл, Били Джоел и легендарната редакторка на Vogue Анна Уинтър.

Мелания не се задоволи с една рокля за големия ден. Словенският модел избра две огромни сватбени рокли, за да се покаже на гостите си.

Тя се появи на 14 страници в списанието Vogue, в което показа перфектната рокля, която се е превърнала в модел на Christian Dior за 80 000 лири, направен от почти 300 фута душен сатен и с 550 часа бродерия.

Драматичен воал покриваше тялото на Мелания, която носеше и блестяща диамантена огърлица, три диамантени гривни и 12-каратов диамантен пръстен, закупен от Тръмп за 1.5 милиона долара.

Но тъй като роклята на Диор се оказала твърде трудна за разходки, за вечерния прием Мелания се пременила с модел на Вера Уанг в гръцки стил с цепка до коляното.

Щастливата двойка се ожени в епископската църква в Bethesda by the Sea в Палм Бийч, Флорида. Те бяха посрещнати от тълпи от весели местни жители, които слязоха да гледат забележителното събитие и да видят знаменитостите.

След церемонията 350-те гости и цялото тържество се върна към частния имот на Тръмп на Маралаго.

Превод: БЛИЦ