Стюардеса обясни как тя и целият й екипаж по погрешка забравили да събудят пътничка и я оставили в празен самолет. Момичето разказа тази история във видео и я публикува в Tik-Tok, пише Daily Star.

Инцидентът е станал през 2019 г., но за него стана известно едва сега. Американската стюардеса Шийна-Мари от Грузия, заедно с 14 членове на екипажа, били на борда на полет до Германия. Една от пътничките заспала дълбоко по време на полета и не забелязала кацането.

„Не разбирам как хората спят по време на кацане, без да усещат, че колесникът докосва пистата и не чуват цялото това тътене, но това се случва често“, казва Шина-мари.

Жената останала на мястото си, когато всички останали пътници вече били напуснали самолета. Тя продължила да спи, когато придружителите се качили на борда и напуснали лайнера. Членовете на екипажа я забелязали в последния момент.

„Седяхме в транзитен автобус и изведнъж видяхме жена да слиза от самолета“, спомня си стюардесата. „Оставянето на пътник сам в самолета е много сериозен проблем за безопасността“, каза Шина-мари.

Абонатите бяха объркани от тази история. „Не разбирам, защото хората, които са седели до нея, са станали и излезли. Защо никой не я е събудил? “,„ Кара ви да се чудите колко добре е почистен самолетът, дори чистачите да не са я забелязали “,„ Къде е седяла, не би ли било необходимо да се проверява целият самолет?", пишат потребителите под видеото.

Превод: БЛИЦ