В последно време принц Хари и Меган Маркъл си отнесоха доста критики за разточителния си начин на живот, който се поема от британските данъкоплатци.

Скандалните причини всички да мразят до полуда Меган Маркъл

Сравненията с по-скромните Уилям и Кейт също засилиха атаката към херцога и херцогинята на Съсекс. Оказва се обаче, че Хари и Меган се наслаждават не само на менюта в петзвездни ресторанти, а и на похапване на народни цени.

Миналия уикенд двамата са били забелязани да се хранят заедно с бебе Арчи в непретенциозен пъб в Бъркшир, носещ името Rose & Crown.

Тези СНИМКИ на принцовете Уилям и Хари и съпругите им изплашиха целия свят

Те са си поръчали меню за по 15 паунда на човек, включващо различни видове печено месо, и са се сляли с останалите посетители на заведението. Хари е допълнил похапването с няколко бири, а Меган се е придържала към минералната вода.

Персоналът е бил уведомен за посещението на видните гости, но благодарение на дискретността на всички, херцогът и херцогинята на Съсекс са успели да си похапнат необезпокоявани.

Разбира се, не и без компанията на охрана от кралския двор. А бебе Арчи е бил толкова кротък, че гласът му не се е чул, пише Daily Mail.