Има само две неща, с които никоя булка никога няма да се примири: гост в бяла рокля и ... опит за обявяване на годеж точно по време на сватбено тържество, пише usa.one. Точно това се случи с една виновница на тържеството, полагайки основите на истинска вражда.

Както казва момичето от групата на reddit Am I The Asshole, тя и съпругът й се оженили на 21 септември 2019 г. Сред поканените бил нейният братовчед от страна на осиновителя, заедно с приятел. Двойката се срещнала след малко по-малко от шест месеца - така че близките на младоженците почти не познавали гаджето и били се виждали само веднъж преди злополучния ден.

„Прекарахме си чудесно на сватбеното тържество, казва момичето,  когато изведнъж братовчедът попита диджея за микрофон, отиде до центъра на дансинга, каза, че има важно„ съобщение “и се обади на моята сестра. Веднага се затичах и казах: „Не, никой няма да обяви годежа на моята сватба. Можете да направите това малко по-късно, но със сигурност не сега и не на партито. Днес то е само мое, благодаря за разбирането. "
Разбира се, не е станало въпрос за разбиране „Братовчедката на булката започнала кавга, към която скоро се присъединила и майка й, като нарекла авторката на публикацията „привилегирована, разглезена кучка

Публикацията на момичето веднага стана вирусна, събира стотици коментари. Повечето потребители се съгласиха, че тя не е виновна за настоящата ситуация - и цялата отговорност е на братовчедката и младоженеца.

Превод: БЛИЦ