Свекървата на Мис България Наталия Гуркова – Мира Михалевич, показа доста странни снимки. БЛИЦ припомня, че в края на миналата година майката на Джордже Михалевич, който бе убит в Йоханесбург, публикува фотоси от гроба му.

Преди дни Мира обаче публикува снимки от къща, която се намира в Йоханесбург. Потребителите първоначално решиха, че това е къщата, в която са живеели Гуркова и милионетър, но от фотосите стана видно, че няма как двамата, заедно с децата им, да са обитавали подобен имот.

От публикацията на Мира стана ясно, че самата тя е собственичка на въпросния имот, който отдава под наем за 4200 южноафрикански ранд, което прави точно 537.38 български лева.

В описанието Мира в уточнила, че сумата възлиза за цял месец, а в това число се покриват разходите за вода и електричество. За сметка на това майката на покойния Джордже сиака предварително капаро и сключване на договор за поне шест месеца.

Опечалената майка обаче не иска да дава имота си на хора с домашни любимци или деца, тъй като уточнява, че има открит и необезопасен външен басейн.

Освен всичко мира е оставила и телефон за връзка с нея.