През 2020 г. 36-годишната Никол трябваше да се разведе със съпруга си и да напусне някога обичаната си работа. Звучи като най-лошата година в живота й, но не и за американката

Изднала в продължителна депресия, майката на три деца решила да се регистрира в услугата Onlyfans и да се опита да спечели пари, продавайки горещи снимки. Сега бившата духовничка печели повече на месец от преди за цяла година! "Всичко започна с факта, че направих скок на вяра в себе си, отидох на пауза ... дори когато изглеждаше лудо, нямаше смисъл. Ако другите знаеха какво има в главата ми, щяха да се ужасят ... но всичко се отплаща," каазва Никол Мичъл.

Сега Мичъл печели от 30 до 100 хиляди долара на месец. Според нея, преди е получавала такива суми само след година! Скоро след новата си работа Никол се премества с децата си в своя мечтан дом. Между другото, дори въпреки много противоречива професия, момичето смята себе си за идеална майка. 

"Сега живея в къща за милион и пътувам редовно. И вече не мога да отказвам на децата си нищо. Мисля, че съм най -добрата майка," казва Никол Мичъл.

Никол е доволна от работата си - тя не само й помага да плаща сметките. Благодарение на вниманието на непознати в мрежата, момичето успя да излезе от депресията си. Сега Никол е на вълната на популярността, опитвайки се да осигури светло бъдеще на децата си. И не става въпрос само за финанси. Майката прекарва много време, за да предаде на младото поколение социалните умения, които скоро ще им трябват, за да постигнат целите си, съобщава The Sun.

Превод: БЛИЦ