Таксиметров шофьор изроди бременна в колата си. Инцидентът е станал на 25 декември в руския град Самара. Бъдещата майка и съпругът й хванали таксито, за да стигнат до болницата. По пътя обаче попаднали в огромно задръстване.

През това време младата жена започнала да ражда. Заедно с мъжа си изпаднали в паника, защото разбрали, че няма да успеят да стигнат навреме до болницата. Шофьорът обаче побързал да ги успокои. Той заявил, че може да помогне, защото дълго време е бил гадже на акушерка.Бременната бързо била преместена на задната седалка, която набързо била „преоборудвана” в подобие на магаре. Шофьорът използвал дезинфекциращи средства от аптечката си, а пъпната връв на бебето била прерязана с макетно ножче.

„Опитах се да успокоя жена ми, но не съм гледал раждането. Стоях край колата и от време на време хвърлях по един поглед в салона. Таксиметровият шофьор беше много съсредоточен. В един момент дори се запитах дали случайно не работи и като акушер.

Всичко продължи 20-30 минути. Бях като в транс. Не разбирах какво се случва. Излязох от него, когато видях сина си Денис. С жена ми не можехме да сдържим сълзите си. Толкова много го чакахме”, разказва щастливият татко.Бебето тежало 3 кг. и 350 гр. Раждането продължило половин час.Малко след като бебето се появило на бял свят, до таксито спряла линейка, която откарала майката и новородения й син в болница.