Меган Маркъл и принц Хари се отдадоха на шопинг преди празниците.  Херцогът и херцогинята на Съсекс са били забелязани да обикалят за коледно дръвче, което да поставят в новия си дом в Монтесито.

Двамата са посетили пазар за елхи и толкова добре са се вписали в обстановката, че са били сбъркани за продавачи. Малко момче се е приближило до Хари и го е помолило да му помогне в избора на коледно дръвче.

 „Меган и принц Хари дойдоха при мен днес и аз им продадох елха“, пише потребител на Туитър. Човекът се представя като служител на пазара и заявява, че двойката е била почти сама при пазаруването си.


„Имаше само още едно семейство и малкият им син дотича до Хари и го попита дали работи тук, нямайки представа кой стои срещу него“.

Херцозите, заедно с 19-месечния Арчи, ще празнуват Коледа и Нова година в Америка за първи път. Миналата година те прекараха празниците в Канада заедно с майката на Меган – Дория Рагланд.

Тогава Хари беше засечен как посещава местен пазар дни преди Коледа, за да избере украса за масата. Преди това семейството прекара две Коледи в Сандрингам заедно с кралица Елизабет II и останалите членове на кралската фамилия.