75 години след последния път, когато го вижда да се качва в един камион, Жанин от Франция среща отново Кей Ти Робинс. Звучи невероятно, но е факт - двамата влюбени, вече на повече от 90 години са отново заедно. 

Американецът, който пътува до Франция, е ветеран от Втората световна война и е поканен там по случай годишнина от десанта в Нормандия.

Кей Ти е бил е изпратен на фронта във Франция. 

Там той среща красивата Жанин, която тогава е едва на 18 години.Двамата се влюбват, но Кей Ти е мобилизиран с още войници, за да бъдат изпратени на Източния фронт - те се качват на един камион и това е последният път, в който влюбените се виждат. 

Кей Ти обаче винаги ще пази снимката на Жанин. Той я показва на една журналистка и споделя, че иска да открие семейството й. 

За Кей Ти предстои голяма изненада - журналистите му казват, че Жанин е жива и те са я открили. За двамата предстои среща 75 години по-късно. 

Жанин е в дом за възрастни хора - след войната се е омъжила и е станала майка на 5 деца. 

Кей Ти също се жени в Щатите. 

Двамата са загубили половинките си и на необичайната среща признават, че не са спирали да мислят един за друг. Както и че не са вярвали, че отново ще се срещнат. 

Сега, когато се разделят, двамата си казват: "Дано се видим отново".