Двойка, родена в един и същ ден и в една и съща болница, се влюбила след първата им изобщо среща, която била на 18-ия им рожден ден - и сега те планират сватбата си, съобщава "Дейли Мейл".
Шона Грейси се появила на бял свят само няколко часа преди своя възлюбен Том Магуайър преди 26 години на 22 декември 1992 година.

Въпреки че живеят на по-малко от три километра един от друг в Уигън, Манчестър, двамата не са кръстосали пътищата си до рождения им ден през 2010. И двамата празнували, когато един общ приятел ги представил един на друг и Том, който работи като инженер, веднага се влюбил.Отношенията не се развили по напълно приказен начин, защото Шона не била сигурна в чувствата си и дали се интересува от като дори му казала да я остави на мира.


Снимка от първата им среща: Шона е облечена като Мини Маус, а Том е в костюм на нинджа

Около два месеца след първата им среща двамата отново се срещнали една нощ и този път всичко завършило с целувка. Том бил настоятелен в желанието си да бъдат заедно, постоянно засвидетелствал чувствата си и в крайна сметка през април 2011 г., връзката им станала „официална“.


Шона

Почти осем години по-късно, след две седмици, тяхната невероятна любовна история ще приключи със сватба в родния им град.


Том

"Вече сме заедно осем години и не мога да бъда по-щастлива, той наистина е един на един милион", споделя Шона. - Сега повече от всякога чувствам, че съдбата ни е събрала. Мисля, че е много хубаво, че сме родени в един и същ ден на едно и също място. Обичам да го разказвам на хората и да виждам техните реакции", добавя тя.Том предложил на Шона да се омъжи за него на изненадващо романтично пътешествие в Рим през октомври 2016 г.Той казва: „Мисля, че всички странни съвпадения правят връзката ни по-специална. Хората, с които говорим, обичат да слушат историята ни".

Превод и редакция: БЛИЦ