Сай Баба от Ширди е индийски светец, който почина сравнително наскоро, през 2011 г. Но неговите дейности, особено предсказанията за бъдещето, се помнят и до днес.

В Индия от много години чакат спасител, който може да лекува и насочва хората в правилната посока. Някой, който можеше да научи хората какво е истина и мъдрост.

В деня на раждането на Сай Баба хората в селото видели специален знак. Докато е още много млад, бъдещият светец вече може да изпълнява желанията на хората. Стотици хиляди индийци са научили каква е силата на Сай Баба. Той има милиони последователи по целия свят.

Той учи хората на любов и милост към всичко живо. Ако се вярва на легендите, индиецът имал специална дарба. Той знаел как да материализира предмети. Може да са изгубени вещи или документи, стари снимки или писма.

Освен това жестът на благословия от мъдреца имал специална невероятна сила.

Сай Баба е бил наставник на десетки индийски гурута. Известен е с точните си пророчества и предсказания за бъдещето. Веднъж мъдрецът казал, че ние идваме на земния свят заради душите си, а не заради телата си. Трябва да можем да прощаваме и да помагаме на тези, които ни питат за това. Така си помагаме.

Мъдрецът казва, че 21 век ще бъде последният път за 70% от населението на света. До 2024 г. броят на природните бедствия и аномалии ще расте с главоломна скорост. Нашият свят ще свърши и ще се роди чисто нов. Само 30% от населението на света ще попадне в него.

Сай Баба казва, че вижда как температурата на въздуха се повишава до 72 градуса по Целзий. Водата в реките и езерата става много гореща, а океаните преливат с мощна сила. Само в планината ще може да се живее, защото там ще е по-студено. И там хората ще могат да обработват земя и да отглеждат храна.

Но на Земята ще дойдат някакви сили, които ще лишат хората от разума им. И тогава те ще бъдат лесни за управление. Голяма вода ще отнесе част от земните територии. Някой ще намери подслон в някои европейски страни. Но над тази територия се струпват облаци. Ще има недостиг на чиста питейна вода и храна.

Ще се върнем във времето, когато са написани първите карти на Земята и са открити нови континенти. Познатите ни градове и страни ще започнат да изглеждат напълно различни. Преди планетата да започне да се възстановява, Земята ще бъде изчистена от всичко ненужно. А това означава, че ще започнат да се появяват нови вируси. Но в същото време ще се появят и нови видове растения и животни.

С течение на времето ще започнат да се появяват нови обитаеми територии. Хората обаче ще трябва да ги научат отново. Ще започне времето на взаимната подкрепа и помощ. Хората ще разберат, че вече не може да се живее както преди, пише "Стандарт".