Британската телепатка, която говори с кучета – Бет Лий-Кроутър, осъществи връзка с домашните любимци на Джо Байдън в британското телевизионно шоу „This Morning”. 

Байдън има две кучета – Мейджър и Чамп от породата немска овчарка. 

Тази нова професия, при която хора твърдят, че могат да говорят с кучета и да узнават нуждите им, се нарича „pet psychic” и набира огромна популярност в Америка. Пълно е с наивници, готови да платят за това, пише Марица.

В тв-шоуто водещата е показала на Лий-Кроутър снимка на двете животни и тя веднага минала на телепатично ниво на общуване с тях. 

Историята е разказана от американския елитен сайт „Дейли Бийст”. Медията има по 1,1 милиона читатели дневно. 

Британската кучетелепатка „провела” дълъг разговор с Чамп и Мейджър. 

Чамп се оплакал, че му трябва нова възглавница от мемори пяна, а Мейджър – че ще има проблеми със зъбите.

„И двамата нямат търпение да отидат да живеят в Белия дом. Те са убедени, че Джо Байдън ще е много добър президент, защото притежава емпатия и обича животните”, продължат нелепиците на Лий-Кроутър.

Кучетата на Байдън имат мнение и за спорните президентски избори, които дори щатските съдии не разбират. „Чъмп казва, че стопанинът му ще води още дълга борба за президентското кресло”, казва британката. 

„Дейли Бийст” не спира дотук, а продължава с новината, че кучетата на Байдън отправят остри критики към президента Доналд Тръмп. Според Чамп и Мейджър, той нямал емпатия като стопанина им и затова не обича животните. 

След като години наред опитваха да очернят Тръмп с какво ли не, американските мейнстрим медии сега наблягат на факта, че Тръмп бил първият президент, който не гледа куче в белия дом. 

Другият подобен случай бил президента Кливлънд – управлявал преди 120 години.

Консервативните коментатори посрещнаха със смях кучешките глупости на „Дейли Бийст”.

„Това е петото измерение на хумора! Как е възможно медия да пише такива глупости”, чуди се Солти Кракър, който има 515 хиляди абоната в YouTube.