Руският президент Владимир Путин се намира в бункер далеч от Москва и се готви да нанесе тактически ядрен удар. Той е предупредил най-близките си роднини, че може да се наложи спешно да се евакуират от Москва, съобщава The Mirror.

Изданието се подовава на антикремълския канал в Telegram "Генерал СВР"l, който твърди, наред с други неща, че Путин е сериозно болен, без да представя съществени доказателства. Според източниците, ръководителят на Кремъл също така се консултира и с шамани.

В скорошна публикация се съобщава, че служителите на Кремъл ще трябва да се преместят на тайно място, а близките на руския президент също ще бъдат предварително преместени в бункер.

"Алина Кабаева и децата ѝ, както и двете ѝ по-големи дъщери с техните деца и съжителстващи лица, са били предупредени за възможността за спешна евакуация", се казва в информацията. - Но не всички в руското ръководство са имали такъв късмет, като Путин е наредил евакуацията на "необходимия минимум" руски служители в случай на ядрена заплаха."

Освен Володин, други депутати от Думата не подлежат на евакуация. Руският президент изглежда не се нуждае и от собствените си деца от любовници, момиче и момче, и няма планове да ги евакуира.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук