Повечето хора изобщо не са чували за градчето Васълборо в щата Мейн, но откритото тези дни кафене, в което сервитьорите са топлес, може да привлече много любопитни.
На входа в “Гранд вю” има два надписа: “Само за лица над 18 години” и “Забранено е снимането, забранено е докосването, приемаме само кеш”.
Когато миналия месец общинските съветници обсъждали предложението за необичайното кафене, десетки жители на малкото градче протестирали срещу тази “неморална идея”. Въпреки гнева на гражданите градските власти дали зелена светлина. Много граждани обаче подкрепили идеята: “Трябва да се подкрепят идеи, които в тези трудни времена носят пари”.
Сузи Уили е започнала да работи като сервитьорка още като тийнейджърка. Работата в “Грюнд вю” веднага й харесала, защото предлага нещо различно. Тя твърди, че тук не става дума за сексуална експлоатация. “Този начин на обслужване ме прави по особен начин по-силна, а клиентите проявяват уважение към персонала. Идват различни хора, мъже и жени, двойки”, казва Сузи.
Братята Дик и Рене Броху, и двамата над 60 години, са дошли от съседното градче, за да проверят офертата на “Гранд вю”, след като много техни приятели им разказвали за кафенето. Дик казва: “Надявам се да успеят. Тук е по-различно, харесва ми. Ако на някой не му харесва, да не идва”, пише “Ютарни лист”. /БЛИЦ