29-годишната Кристин Мей от САЩ е разкъсана между две напълно различни професии. Момичето се занимава с уеб разработка и в същото време участва в горещи фотосесии, блестящи на кориците на Playboy.След успеха обаче дойдоха проблемите. Според Кристин колеги програмисти я намират за прекалено секси за работата й. В модната индустрия, напротив, смятат, че момичето е твърде умно и не го приемат много приятелски, пише Daily Star.Красавицата обаче няма да се откаже просто така от някоя от дейностите. Според нея добрият външен вид и високите интелектуални способности могат да вървят добре заедно.


"Сега съм щатен уеб разработчик и работя като модел. Все още ще пиша кодове и ще изграждам уебсайтове, но също така искам да създам собствена компания. Не е престъпление да си красив и умен," казва Кристин Мей.

Сега, наред с други неща, Кристин има успешен инстаграм, където вече има 66 хиляди абонати. Момичето споделя с тях откровени снимки и ги съветва никога да не се отказват от мечтите и целите си, независимо какво казват другите.

Превод: БЛИЦ