Млад мъж загина нелепо, след като празнува безпаметно новата си работа. Той беше намерен мъртъв до къщата си в Блекбърн. Александър Мъри на 31 години последно е видян да се прибира след празника, ознаменуващ новото му работно място.

Семейството организира кампания за набиране на средства за погребението му. В инициативата се включиха и кръчмите в Блекбърн. Майката е открила трупа на сина си.

Ужасената жена извикала полиция, която заварила тялото му с крака към вратата и надолу с главата по стълбите. Според полицията става въпрос за напълно нещастен случай и няма данни за убийство. Купонът за работата му почнал още в 10 часа сутринта и имало маратон по кръчмите. После Алекс е видян да се качва в такси с две момичета. Камерата на съседите е записала как младежът се клатушка към входната врата. При падането си той той е получил фрактура на очната кухина.

Кръвна проба показва, че младият мъж е бил в нетрезво състояние, с около 2,25 промила алкохол в кръвта и не е можел да шофира. Освен това е употребил и кокаин преди смъртта си, но нито едно от тези вещества не е било във фатални количества. Според съдебните медици Алекс се е спънал, тъй като е бил пиян и е починал от удара.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук