Трима братя и сестри убиха своята възрастна майка, а след това ѝ изболи очите и ѝ извадили червата по време на ужасяващ сатанински ритуал. Обезобразеното тяло на 75-годишната Теодора Кейлауа бе намерено от полицаите в дома ѝ в Перу, когато едно от децата ѝ разказало, че "повелителят на мрака" дал заповед старицата да бъде убита, пише в. "Мирър".

 

Фото © Mirror

 

Роднините също така се измили с кръвта на жертвата си, а останките ѝ хвърлили във вир. Най-малката сестра признала пред детективите, че повод за убийството станал странен сън. Сякаш висши сили я били избрали за извършването на жертвоприношението. След това тя убедила своите брат и сестра да сложат край на живота на майка им. Трябва да се отбележи, че някои органи на старицата все още не са намерени.  

Фото © Mirror

"Повелителят на мрака ми заповяда, царят на демоните вече е сред нас, ние сме повече с всеки изминал ден", е казала на полицаите дъщерята Аурелия. 

Фото © Mirror

 

Трите деца на убитата старица са арестувани. Те вече са признали всичко. Според следствието, обвиняемите са извършили ритуал за изцеление, в хода на който е трябвало да бъде принесен в жертва на дявола любим човек. Едната от сестрите по време на ритуала избола очите на майка си, а след това разпорила корема ѝ и извадила оганите на жената. 

Превод и редакция: БЛИЦ