В Турция, в град Измир, местен жител „назначи“ жена си в сайт за запознанства. Впоследствие на жената й писнало и тя решила да напусне, а съпругът ѝ започнал работа вместо нея. Това съобщава Türkiye Hukuk.

Жителката на Измир, по настояване на съпруга си, работила дълго време в уебсайта за възрастни. Впоследствие тя се уморила и решила да сложи край на печалбите, както и на семейния живот, и подала молба за развод.

Съпругът ѝ обаче изпаднал в ужас да не загуби клиентите на жена си, затова решил самият той да изпълнява задълженията ѝ. Той се издокарал по чорапогащи и дефилирал пред камерите за потребителите на сайта.

Начален Бонус до 1500 лв. за Онлайн Казино Игри от efbet!

Когато те се усъмнили, че нещо не е наред, те се свързали с администраторите на сайта и подали оплакване.

"Той се разхождаше по чорапогащник, но не показваше лицето си. Когато модераторите на сайта се усъмниха и попитаха: "Ти мъж ли си?" Той ме принуди да отговарям на телефона по време на тези проверки", каза жената пред съдията.

Да припомним, че в Турция тълпа мъже едва не убиха лечител заради „голи“ сеанси с жените им. Лечителят обещал на клиентите да подобрят брака и отношенията си, като за целта ги помолил да се съблекат и ги докосвал на различни места.

По-рано беше съобщено, че в Турция мъж случайно е скъсил пениса си по време на операция за уголемяването му. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук