Американската трансджендър риалити звезда Били Лий твърди, че е имала паранормално сексуално преживяване. Актрисата споделя, че срещата се е случила във викторианска къща в Индиана.

"Заспах на дивана и се събудих докато... помислих си, че е твърде странно и че сънувам, но се събудих докато призрак прави секс с мен! Мислех, че е просто мокър сън", споделя Били. 

Риалити звездата признава, че е пушила канабис преди сън, но твърди, че преживяването е продължило и след като е била напълно будна.

"Беше толкова реално и дори когато се събудих продължи. Постоянно се унасях и събуждах, усещах енергията и тогава осъзнах, че това наистина е призрак. Не можех да го видя, но усещах вибрациите му и той наистина правеше секс с мен!  Беше толкова странно", разказва още тя. 

"Спомням си на следващия ден, когато попитах приятелите ми дали е имало нещо странно в тревата, а те бяха категорични, че е чиста. Тогава им споделих за преживяването си и те не можеха да повярват", допълва Лий. 

Трансджендър звездата признава, че често има мокри сънища, но този се е различавал от другите, защото не е можела да види човека. 

"Това не беше човек, а енергията на призрак. Усещах как ме докосва и как прониква в мен. Усещах неща, които не мога да обясня. Беше странно и зловещо. Бях прелъстена от дух. Но ми хареса усещането", признава в заключение Били.