Американец съди актрисата Джейми Лунър, която според него го е съблазнила с мъж през 1998 г., когато е бил на 16 години, предаде TMZ. Антъни Оливър поиска 250 милиона долара от жената като морална компенсация.
Според мъжа той бил на парти в дома на актрисата, която по това време била на 26 години. Тийнейджърът останал сам с актрисата и един гримьор, като тримата пиели в продължение на няколко часа. След това, по негови думи, Джейми Лунър му дала метамфетамин.

Както твърди Антъни, актрисата започнала да му прави орална любов, а след това се присъединил и гримьорът. Жертвата добави, че брат му е станал случаен свидетел на инцидента.

Антъни смята, че инцидентът е нарушил психиката му, поради това, че все още не разбирал дали му харесват жени или мъже. По думите му случаят го довел до алкохолизъм.

Адвокатът на Лунър нарече обвиненията безпочвени и предположи, че това е опит за изнудване. Той добави, че Антъни Оливър непрекъснато съдил някого - през последните осем години мъжът е подал 27 различни дела.

46-годишната актриса Джейми Лунър е известна с ролите си в телевизионния сериал "Свръхестествено", "Савана", "CSI: От местопрестъплението", "Всички мои деца", "Истинска кръв", "Двама мъже и половина" и др.

Превод: БЛИЦ