Мъж успя да се представи за жена в конкурс за пищни жени, организиран в Екатеринбург. Иляс участвал в "Пълно съвършенство 2018", записвайки се като Анжелика Романова. 

Сега е под въпрос как точно 24-годишният Иляс Ляляев ще продължи да участва. 
Още по-любопитното е, че не неговият пол е причината за провала му в конкурса, а сбиване в нощен клуб, в който Анжелика - Иляс участвала. Той - тя станал известен, след като успял да отслабне от 150 на 87 килограма при ръст 190 см. Заради успеха историята била излъчена и в няколко телевизионни предавания. 
След време младежът започнал да се представя вече като жена в интернет под никнейма "Лика Мерцедес". Проблемът след записването му в конкурса възникнал, когато участвал в сбиване в нощен клуб. Анжелика пиела с приятели, когато към нея се приближил мъж, който започнал да я сваля. Вбесена, тя замахнала съвсем по мъжки и го фраснала с юмрук, счупвайки ключицата му.

"Ударих го съвсем леко, но той падна, може би, защото беше пиян. Не съм виновна", оправдава се Анжелика. Макар и да е отстранена от общия чат на конкурса за красота, тя все още е в списъка на участничките.

Превод БЛИЦ