Резултатите от последните изследвания дадоха на учените ясно да разберат, че маите все пак са контактували с извънземни. Новината е толкова удивителна, че дори чиновници от Мексико споделят мнението си по въпроса в мрежата.

Експертите са направили анализ на артефакти, открити преди няколко години. През цялото време по някаква причина предметите са били съхранявани в складове и едва наскоро те са привлекли вниманието на учените.

Първият артефакт е диск на маите, открит през 2011 година. На него е изобразена Земята и атмосферата и може да бъде забелязан и кораб на извънземни, който се движи право към нашата планета.


 
Не всички експерти вярват във връзката на маите с извънземните, но броят на скептиците постепенно намалява. Мексиканските археолози са успели да открият огромни количество маски и статуетки, на които са представени космическите кораби на пришълците.
 
Броят на странните и загадъчни предмети е достатъчно голям, затова и не може да се каже, че всички доказателства са изфабрикувани. Местните медии отбелязват, че учените доста време са крили информацията, но сега са готови да представят доказателствата си, че извънземните съществуват.