Родената в Аризона, САЩ, Кортни Тилия е съпруга, майка на четири деца и бивша учителка в училище за деца със специални нужди с магистърска степен. Момичето работило шест години като учител, но вече не искало да стои на черната дъска."Изведнъж се озовах в мрак. Започнах да мразя работата си. Тази тъмнина започна да прониква в други области на живота ми," Кортни Тилия.

Освен това семейството на Кортни изпитвало финансови затруднения. И момичето решило да напусне преподаването и да промени напълно своята област на дейност. През 2016 г. тя напуснала работата си и с подкрепата на съпруга си се заела с културизъм и станала фитнес модел, пише New York Post.Мрачното настроение на момичето обаче не я напуснало, докато не срещнала фотограф, специализиран в разголени снимки. Тогава Кортни осъзнала какво иска от живота. Тя създала акаунт в OnlyFans, където продава своите откровени снимки. А според 33-годишната бивша учителка годишният й доход вече е четири пъти по-висок.

Американката не забравила за преподавателските си умения: станала треньор и учи жените, че няма нищо срамно в демонстрирането на тяхната сексуалност.

Превод: БЛИЦ