Изключително странно явление наблюдаваха жители на Китай. Облаците над главите им се подредили по необичаен начин, образувайки женска фигура с големи размери.

Явлението е заснето от голям брой очевидци, а кадрите буквално заляха мрежата. На тях може да се види ясният женски силует, който се образува постепенно от многобройните облаци. Свидетели разказват, че фигурата била огромна и се откроявала много ясно на фона на синьото небе.
 
Странните облаци веднага привлякоха вниманието на известния уфолог Скот Уоринг. По думите му в това явление няма нищо удивително. Облачната женска фигура била работа на извънземните.

Уоринг и друг път е твърдял, че извънземните цивилизации могат много лесно да променят заобикалящия ни свят, използвайки силата на мисълта. Фигурата, която облаците са образували над Китай, може да е сигнал, че някой пришълец е бил поразен от човешко същество от женски пол и съзнанието му е създало подобен образ.
 
В мрежата обаче не всички са на мнението на уфолога. Голяма част от интернет потребителите са уверени, че това е просто едно много красиво съвпадение. Те съветват поддръжниците на тезата за извънземна намеса просто да се насладят на гледката, защото подобно нещо не се случва всеки ден и едва ли ще се повтори някога.
 


Превод: БЛИЦ